Rólunk

Cégtörténet

Karrier

Kapcsolat

Rólunk

Az egyre bővülő ewimed orvostechnológiai vállalkozás a Németországban és Ausztriában lévő két telephelyével, valamint a Svájcban és Svédországban működő fenik üzleti partnerével Európa-szerte a CareFusion katéter rendszerek egyik legnagyobb szolgáltatója. 2016-ban a vállalkozás elkezdte tevékenységét Magyarországon is. Az ewimed mind a PleurX® katéter rendszerrel, mind a saját fejlesztésű termékeivel már 2002 óta segít - orvosokkal és kórházakkal együttműködve - a hasvízkórtól és mellkasi folyadékgyülemtől szenvedő pácienseknek, hogy otthon tudják tüneteiket enyhíteni.

"A beteg mindenek előtt". Célunk, hogy a páciensek, akik termékeinket használják, pontosan tudják, hogyan kell azt alkalmazniuk. Kompetens betanító munkatársaink ellátogatnak minden új páciens otthonába, és neki, családtagjainak vagy az ápolójának a megszokott környezetben tanítják meg a drenázs rendszereink megfelelő használatát.

A betegnek nem kell újra és újra kórházba mennie, így több időt tölthet a családjával. Ez növeli életminőségét, és egyidejűleg tehermentesíti klinikáinkat. Fontos számunkra, és büszkék vagyunk rá, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás megkönnyíti a betegek hétköznapjait.