Kórházi katéter-behelyezés, drenázs

Otthoni folyadék-lecsapolás

Söntök

Punkció

Tartozékok

Drenázs – tartozékok

A klinikákkal és szakorvosokkal kialakított, évtizedes együttműködés hozzájárult ahhoz, hogy megismerjük mindazokat a kihívásokat, amelyekkel a klinikai ápolószemélyzet szembesül. Számos tartozékot kínálunk a hasvíz és pleuralis folyadékgyülem működőképes lecsapolásához.

Biztonsági kapszula a PleurX® katéterhez 1 cs.e. = 10 darab

Biztonsági kapszula a PleurX® katéterhez 1 cs.e. = 2 darab

Art. Nr. P1100

Art. Nr. P1100S

Sicherheitsklemme für PleurX®

press to zoom

A termék megakadályozza, hogy  a PleurX® katéter szelep és a PleurX® lecsapoló szett véletlenül szétkapcsolódjon. A kapszula különböző fertőtlenítő eljárásokkal előkészíthető, és így többször használható. Védi az illesztést a szennyeződésektől. Nem szükséges kiegészítő biztosíték, például ragasztószalag sem.

Perforation des

Katheters

Art. Nr. P8500

drainova adapter 3/8" LLM

drainova adapter 3/8" LLW

Art. Nr. P8448

drainova_Adapter_web
drainova_Adapter_web

drainova Adapter 3/8'' auf LLM drainova Adapter 3/8'' auf LLW

press to zoom

Az ewimed Luer-Lock 3/8’-os drainova adapter minden olyan területen alkalmazható, ahol a Luer-Lock-ot fokbeosztásos konnetktorhoz csatlakoztatják. A drainova adapter így a klinika majdnem minden területén alkalmazható, például Heidelberger hosszabbító csatlakoztatása egy szívórendszer vagy kiegyenlítőtartály fokbeosztásos konnektorához, mellkas-drenázs terápia kombinációja Luer-Lock csatlakozóval.

LUNA Biztonsági tömlő 1 cs. e. = 10 darab

Art. Nr. P6000

Art. Nr. P6100

LUNA Biztonsági tömlő 1 cs. e. = 100 darab

LUNA Schlauchsicherung

press to zoom

A húzásmentesítővel ellátott termék  védelmet biztosít a véletlen leválasztással szemben. Nem szükséges kiegészítő rögzítés, például ragasztószalag sem. A LUNA számos csővastagsághoz alkalmas, és használat után le lehet választani, és újra elő lehet készíteni.